Șapte tineri din Dolhasca, puși sub control judiciar cu interdicția de a părăsi județul și nici să participe la adunări publice. Ei sunt acuzați că au bătut un tânăr din Buzău și doi localnici


Intră acum și în grupul de

Șapte tineri din Dolhasca, care au fost reținuți, marți, pentru că au bătut în fața unei discoteci un tânăr din Buzău și alți doi localnici, au fost puși, miercuri, sub control judiciar de Judecătoria Fălticeni care a dispus ca aceștia să nu poată părăsi județul fără încuviințarea instanței de judecată.

Judecătoria Fălticeni a respins propunerea procurorilor care au cerut arestarea preventivă și au dispus controlul judiciar pentru Ionuț Ilinca, zis Blondu, Costel Dumitru, Florin Baicu zis Giovanni sau Ion, Ionuț Roman zis Boss sau Bantaș, Nicolae Hălăgescu, Aurel Morariu zis Cezar și Marin Constantin Lăcătuși zis Costică.

Cei șapte vor trebui să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori sunt chemaţi; să informeze de îndată organul de urmărire penală în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei din satul Gulia, oraşul Dolhasca, judeţul Suceava; să se prezinte la sediul Poliţiei mun. Fălticeni – Serviciul de Investigaţii Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi.

Totodată ei  vor trebui să nu depăşească limita teritorială a judeţului Suceava, decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei de judecată; să nu se apropie şi să nu comunice direct sau indirect între ei, inculpaţii, să nu se apropie de persoanele vătămate sau de membrii familiei acestora, să nu se apropie şi să nu comunice direct sau indirect cu martorii din cauză, să nu participe la manifestări sportive sau culturale ori la alte adunări publice.

Ei sunt cercetați pentru „lovire sau alte violenţe” și „distrugere” comise în noaptea de 8 spre 9 martie 2017, în fața unei discoteci de pe raza orașului Dolhasca, victime fiind un tânăr de 24 de ani, din județul Buzău și doi localnici unul de 27 de ani și celălalt de 17 ani.

Polițiștii orașului Dolhasca sprijiniți de Serviciul Investigații Criminale Suceava, au reușit identificarea agresorilor, ca fiind  șapte bărbați cu vârste între 22 și 31 de ani, toți din orașul Dolhasca.

 


Intră acum și în grupul de