(FOTO) Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni şi-a sărbătorit veteranii


Intră acum și în grupul de

Școala Militară de Subofiţeri de Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni a sărbătorit, vineri, „Ziua Veteranilor Unităţii”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, locotenent-colonel Cristian Ipate, manifestarea a reunit foşti ofiţeri şi subofiţeri jandarmi care au rememorat evenimente din viaţa unităţii, alături de actualul personal al şcolii.

”Activitatea a avut loc la sediul unităţii şi a debutat cu Slujba religioasă, Tedeum, desfăşurată la biserica din incinta şcolii, urmată de rostirea alocuţiunilor din partea comenzii şcolii şi a veteranilor, precum şi acordarea unor diplome aniversare, într-un cadru festiv.

 

A urmat un scurt moment artisitic prezentat de către grupul vocal al şcolii, format din elevi din anul I, constând în interpretarea unor cântece patriotice şi melodii uşoare şi populare, iar în încheiere, invitaţii au urmărit desfăşurarea, pe platoul şcolii, a unui exerciţiu demonstrativ pregătit de către elevi, sub coordonarea instructorilor de intervenţie profesională”, a arătat Ipate.

El a mai precizat că activitatea a fost organizată premergător aniversării Zilei Jandarmeriei Române, la 3 aprilie. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de