O farmacie DONA din muncipiul Suceava va fi deschisă non-stop, de Paște


Intră acum și în grupul de

Pe durata Sărbătorilor Pascale, rețeaua DONA menține programul de funcționare non-stop pentru farmacia din Bulevardul 1 Decembrie 1918, numărul 21bis.

„Din experiența noastră din anii trecuți, afecțiunile biliare și digestive precum enterocolitele, toxiinfecțiile alimentare sau indigestiile se manifestă cu o frecvență mai mare în rândul pacienților, în preajma Sărbătorilor de Paște.

Mai mult, ne aflăm într-un sezon de tranziție din punct de vedere meteorologic, când schimbările bruște de temperaturi determină apariția unui număr însemnat de cazuri de răceală și afecțiuni respiratorii.

Pentru toate aceste boli, care pot surveni în mod neprevăzut, pacienții noștri au la dispoziție Lista Verde DONA – catalogul produselor de larg interes disponibile în Farmaciile DONA, recent actualizat și care cuprinde atât OTC-uri (medicamente eliberate fără prescripţie medicală), precum şi suplimente alimentare deseori solicitate în farmacii în această perioadă a anului.

De asemenea, farmaciștii noștri sunt pregătiți să le ofere 24 din 24 de ore sfaturi utile și soluții personalizate de sănătate. Cu această ocazie, dorim să le transmitem tuturor sucevenilor sărbători fericite, pline de liniște sufletească și bucurii alături de cei dragi”, au declarat reprezentanții lanțului DONA.

Programul de funcționare al tuturor Farmaciilor DONA în perioada Sărbătorilor de Paște poate fi consultat aici.


Intră acum și în grupul de