ATOP Suceava cere Poliției să amendeze Compania de Drumuri Naționale pentru că nu a marcat corespunzător DN 15 C în zona Școlii Gimnaziale din Boroaia


Intră acum și în grupul de

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Suceava, care s-a întrunit în ședință la Fălticeni, a anunțat că va solicita Poliției Județene Suceava să amendeze Compania de Drumuri Naționale pentru că nu a marcat corespunzător DN 15 C în zona Școlii Gimnaziale „Vasile Tomegea” din Boroaia.

În cadrul ședinței de la Fălticeni, la care au participat și primari din zonă, ATOP Suceava a decis să solicite  I.P.J. Suceava pentru luarea măsurilor legale împotriva administratorului drumului național din localitatea Boroaia deoarece a refuzat să întreprindă acțiunile necesare pentru marcarea corespunzătoare a drumului național DN 15 C în sectorul aflat în preajma Școlii Gimnaziale „Vasile Tomegea” – Boroaia.

Astfel, trebuiau aplicate marcajel „trecere de pietoni”, precum și instalarea la trecerea de pietoni din fața școlii a unei semnalizări de avertizare dotată cu lumini intermitente pentru a preveni producerea unor accidente în rândul elevilor și pietonilor.

ATOP Suceava notează că în răspunsul dat de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași s-a recomandat utilizarea unui reprezentant al poliției locale, echipat corespunzător, care să vină în sprijinul elevilor, organizând traversarea în siguranță, deși comuna Boroaia nu are poliție locală.


Intră acum și în grupul de