Șofer prins gonind cu 122 km/h prin localitatea Marginea. Polițiștii suceveni au aplicat în weekend amenzi de peste 130.000 de lei și au reținut 22 de permise auto


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din comuna Bălcăuţi a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, în localitatea Marginea cu viteza de 122 km/h în localitate (+62 km/h).

Șoferul a fost prins circulând cu viteză excesivă în cadrul acțiunilor de control efectuate de poliţiştii suceveni pe parcursul weekend-ului trecut.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat în perioada 19-21 mai a.c. acţiuni pe raza județului, pe linia combaterii excesului de viteză, depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră.

În urma acestor acțiuni și controale, polițiștii au aplicat 353 de sancțiuni contravenționale în valoare de 130.250 lei, din care 185 pentru încălcarea regimului legal de viteză, și au reținut 22 de permise de conducere, din care 5 pentru viteză, 7 pentru alcool și 10 alte cauze.

Totodată, pe parcursul celor trei zile de controale, 265 conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, informează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de