Activitatea Maternităţii Fălticeni va fi reluată începând de vineri dimineaţă


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului municipal Fălticeni, medicul Vlad Alexandru Morariu, a declarat, joi, pentru NewsBucovina, că activitatea Maternităţii Fălticeni va fi reluată începând de vineri dimineaţa, după ce comisia  CAS Suceava a emis, joi, decizia de evaluare a spitalului fălticenean.

Morariu a menționat că DSP Suceava a acordat, miercuri, autorizaţia sanitară de funcţionare pentru Maternitatea Fălticeni, iar în cursul dimineţii de joi aceasta a fost ataşată dosarului de evaluare a Spitalului municipal Fălticeni, ce a fost depus la Casa de Asigurări de Sănătate Suceava.

Morariu a mai spus că a solicitat preşedintelui director general al CAS Suceava realizarea evaluării în regim de urgenţă a spitalului fălticenean, ţinându-se cont că activitatea Maternităţii Fălticeni a fost suspendată în perioada procesului de mutare în noul sediu şi în intervalul de timp cât a durat procedura de obţinere a autorizaţiei sanitare de funcţionare.

El a precizat că decizia de evaluare a comisiei de la CAS Suceava a fost emisă în cursul zilei de joi, iar activitatea la Maternitatea Fălticeni va fi reluată de vineri dimineaţă.

Morariu a adăugat că personalul maternităţii fălticenene a fost deja rechemat din concediu începând de vineri.

Preşedintele director general al CAS Suceava, ec. Victor Cristi Bleorţu, a declarat pentru NewsBucovina că decizia de evaluare a Spitalului municipal Fălticeni a fost emisă în cursul zilei de joi, iar în aceste condiţii se poate relua activitatea în contract cu CAS Suceava.

(Liliana Bujdei)

 

 


Intră acum și în grupul de