Acasă Social Activitatea Maternităţii Fălticeni va fi reluată începând de vineri dimineaţă

Activitatea Maternităţii Fălticeni va fi reluată începând de vineri dimineaţă


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului municipal Fălticeni, medicul Vlad Alexandru Morariu, a declarat, joi, pentru NewsBucovina, că activitatea Maternităţii Fălticeni va fi reluată începând de vineri dimineaţa, după ce comisia  CAS Suceava a emis, joi, decizia de evaluare a spitalului fălticenean.

Morariu a menționat că DSP Suceava a acordat, miercuri, autorizaţia sanitară de funcţionare pentru Maternitatea Fălticeni, iar în cursul dimineţii de joi aceasta a fost ataşată dosarului de evaluare a Spitalului municipal Fălticeni, ce a fost depus la Casa de Asigurări de Sănătate Suceava.

Morariu a mai spus că a solicitat preşedintelui director general al CAS Suceava realizarea evaluării în regim de urgenţă a spitalului fălticenean, ţinându-se cont că activitatea Maternităţii Fălticeni a fost suspendată în perioada procesului de mutare în noul sediu şi în intervalul de timp cât a durat procedura de obţinere a autorizaţiei sanitare de funcţionare.

El a precizat că decizia de evaluare a comisiei de la CAS Suceava a fost emisă în cursul zilei de joi, iar activitatea la Maternitatea Fălticeni va fi reluată de vineri dimineaţă.



Morariu a adăugat că personalul maternităţii fălticenene a fost deja rechemat din concediu începând de vineri.

Preşedintele director general al CAS Suceava, ec. Victor Cristi Bleorţu, a declarat pentru NewsBucovina că decizia de evaluare a Spitalului municipal Fălticeni a fost emisă în cursul zilei de joi, iar în aceste condiţii se poate relua activitatea în contract cu CAS Suceava.

(Liliana Bujdei)

 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version