Acasă Social Flutur: Suntem în discuții pentru noi curse externe spre Bruxelles și Paris....

Flutur: Suntem în discuții pentru noi curse externe spre Bruxelles și Paris. Diaspora a avut o contribuție importantă pentru deschiderea de noi curse și am ajuns la 100.000 de pasageri pe Aeroport în primele șase luni


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că autoritățile sucevene continuă discuțiile pentru deschiderea de noi curse externe de pe Aeroportul Suceava, între care Bruxelles și Paris.


„Am centralizat astăzi și ne apropiem de o sută de mii de pasageri de la 1 ianuarie până acum pe Aeroportul Suceava”, a spus Flutur în cadrul emisiunii.
El a declarat că e exact așa cum am intuit, poate chiar mai bine.
„Am avut inspirație bună când am zis că trebuie să ne ocupăm de aeroport și să-l dezvoltăm și cu terminal și cu celelalte. Mă bucur enorm”, a spus președintele CJ Suceava.
El a reamintit că anul trecut, în 3 august a fost inaugurate primele cursele internaționale odată cu Luna Diasporei.
„Și au tot continuat și acum suntem în negocieri. Să ai în jumătate de an o sută de mii de pasageri pe Salcea când eram pe nicăieri, e o performanță.Pe mine asta mă bucură foarte mult”, a spus Flutur în cadrul emisiunii.
El a subliniat că succesul curselor externe se datorează foarte mult diasporei.
„Luna diasporei și-a atins ținta mai mult decât ne așteptam noi toți. Datorită lunii diasporei am câștigat prietenii care ne-au ajutat să deschidem noi curse. S-a creat masă critică în multe zone. (…) Suntem în discuții pe Bruxelles, pe Paris. Diaspora a percutat la apelul nostru pentru cursele pe Suceava pentru diferite părți din lume și acesta a fost un mare câștig”, a spus Gheorghe Flutur.
El a mai declarat că și în acest an se va organiza din nou Luna diasporei, subliniind că aceste acțiuni nu sunt în detrimentul celor din Suceava pentru că aceștia sunt frați cu cei din diaspora.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version