Elevă de la CN „Petru Rareș” Suceava admisă într-o tabără multidisciplinară la Oxford


Intră acum și în grupul de

O elevă a Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava a fost admisă la Oxford Summer School, o tabără multidisciplinară care se va desfășura la Oxford – Marea Britanie, în perioada 26 august – 3 septembrie 2017.

Potrivit reprezentanților Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava, eleva Mihaela Croitor face parte din cei 20 de elevi români care au fost selectați pentru a participa la tabăra multidisciplinară care se va desfășura sub îndrumarea profesorilor și studenților de la Oxford.

Conform anunțului de selecție al elevilor, Oxford Summer School este o tabără dedicată elevilor din clasele a X-a și a XI-a, cu potențial academic, care provin din familii cu venituri modeste, dornici să experimenteze o săptămână de activități multidisciplinare alături de universitari, profesioniști și studenți din Oxford.

Toate costurile sunt suportate de către organizatori, prin intermediul partenerilor care doresc să susțină acest proiect special lansat de comunitatea românilor din Oxford anul trecut.

„Criteriile de selecție au fost, conform organizatorilor, <<performanțele academice, implicarea în activitățile extracurriculare, perseverența și motivația fiecărui aplicant>>”, au precizat reprezentanții Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de