Acasă Social Un bărbat din Vatra Dornei este căutat de salvamontiști, jandarmi, pompieri și...

Un bărbat din Vatra Dornei este căutat de salvamontiști, jandarmi, pompieri și polițiști după ce a dispărut de acasă, ultima dată fiind văzut, miercuri, în Poiana Negrii


Intră acum și în grupul de

Salvatorii din cadrul Salvamont Vatra Dornei împreună cu jandarmi, pompieri și polițiști, au căutat, joi după amiaza, un bărbat din Vatra Dornei care a dispărut de la domiciliu, dar fără să fie găsite indicii despre persoana dispărută, căutările urmând să fie reluate vineri dimineața.

Potrivit Serviciului Salvamont Vatra Dornei, joi, în jurul orelor 15  a fost semnalată dispariția unui bărbat de  57  de ani cu domiciliul în Vatra Dornei.



Bărbatul a fost văzut ultima dată miercuri  în satul Poiana Negrii din comuna Dorna Candrenilor.

Sesizarea dispariției bărbatului a fost făcută atât prin 112 cât și direct la Serviciul Salvamont VatraDornei.

„S-a procedat ulterior, împreună cu echipajele de la Pompieri, Poliție  și Jandarmerie, la o căutare pe o rază de câțiva kilometri în jurul ultimei locații unde a fost văzută persoana disparută”, precizează sursa citată.

Salvatorii din cadrul Salvamont Vatra Dornei au efectuat o căutare atât pe drumurile principale forestiere cât și la stânile din zonă, dar nu s-au găsit indicii, iar căutările vor continua și vineri cu efective sporite, se mai arată în comunicat.(L.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version