Primarul Sucevei a semnat contractul de finanțare pentru înființarea GAL Urban Suceava, prin care vor fi accesate 7 milioane de euro pentru modernizare de drumuri, reabilitare și construire de locuințe sociale


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a semnat în cursul zilei de vineri, 11 august a.c., la Ministerul Fondurilor Europene, contractul de finanțare pentru pregătirea înființării Grupului de Acțiune Local (GAL) Urban Suceava, prin care municipalitatea va putea accesa suma de 7.000.000 euro.

„Vom promova proiecte pentru modernizare drumuri, reabilitare și construire locuințe sociale în Ițcani, Burdujeni Sat, Lanişte şi Aleea Dumbrăvii”, a declarat primarul Ion Lungu.

Precizăm că Primăria Suceava a câștigat o finanțare nerambursabilă de 49.858 de euro prin POCU, prin care să fie  realizată o strategie de dezvoltare locală pentru a se accesa cele 7 milioane de euro.

Strategia urmează să fie realizată de specialiști până în luna noiembrie 2017 când va fi depusă pentru obținerea sumei de 7 milioane de euro.


Intră acum și în grupul de