Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc cercetat pentru contrabandă. El a fost prins în trafic în timp ce transporta țigări provenite din Duty Free

Poliţiştii suceveni au continuat şi intensificat, în ultimele zile, activităţile investigative în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigarete de contrabandă, iar luni au depistat în trafic un câmpulungean care transporta țigări provenite din Duty Free.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, luni la ora 13.15, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit pentru control la intersecția DN 17 cu DN 17A autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma verificării interiorului autoturismului, polițiștii au identificat pe bancheta din spate, în două pungi, 1.490 de pachete cu ţigări fără timbre fiscale (29.800 bucăţi ţigarete) , de proveniență Duty Free, bunuri pentru care bărbatul nu deținea documentele legale de proveniență.

Țigările în valoare de aproximativ 17.000 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de circa 15.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

Poliția Suceava menționează că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

loading...