Amenzi de 6.200 lei date de jandarmii suceveni în minivacanța de Sfânta Maria

Jandarmii suceveni au aplicat, în perioada 11– 15 august a.c., 46 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.200 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, slt. Nicoleta Andronic, în minivacanța de Sfânta Maria misiunile Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava au vizat în principal asigurarea măsurilor de ordine publică în zonele în care au fost organizate evenimente cultural-artistice, religioase sau sportive.

Astfel, jandarmii suceveni au desfăşurat şi misiuni de menţinere a ordinii publice în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, precum şi două activităţi de prevenire și combatere în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, o activitate în sprijinul executorilor judecătoreşti şi cinci misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere.

Nicoleta Andronic a mai arătat că jandarmii montani au desfăşurat activităţi preventive pe traseele turistice şi în staţiunile montane de interes naţional.

„Aceștia au acţionat zilnic pentru menţinerea unui climat de linişte, respectarea legislaţiei de mediu şi a normelor privind ariile şi rezervaţiile naturale protejate, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi pe traseele montane”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Suceava, slt. Nicoleta Andronic.

(Mihaela Tcaciuc)

loading...