Ministrul Transporturilor: Modernizarea DN 18 se va finaliza la termenul stabilit, respectiv iunie-iulie 2018


Intră acum și în grupul de

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, la Câmpulung Moldovenesc că modernizarea drumului DN 18 se va finaliza la termenul stabilit, respectiv iunie-iulie 2018.

Ministrul a spus că a vizitat șantierul acestei investiții, inspectând cele două loturi ale lucrării care sunt pe raza județului Suceava pentru a discuta un calendar foarte clar pentru acest obiectiv.

Astfel, potrivit ministrului, la lotul 3, Șesuri-Cârlibaba, antreprenorul are un progres fizic de 33 la sută.

„Este un atreprenor serios, un atreprenor român care a înțeles foarte bine mesajele pe care le-am lansat, când am spus că îmi doresc să avem o mobilizare corespunzătoare astfel încât lucrările să se demareze conform graficelor. Nu este o problemă de finanțare pe acest drum. Am discutat aplicat cât pot consuma până la sfârșitul anului și vor avea asigurate fondurile necesare”, a spus ministrul.

Răzvan Cuc a mai spus că la lotul 4, Cârlibaba-Iacobeni, săptămâna trecută a fost avizat proiectul în Consiliul Tehnic al ministerului.

„De săptămâna viitoare se pot apuca de lucru”, a spus Cuc.

El a menționat că și pentru acest lot se vor asigura fondurile necesare pentru lucrările care se execută.

„Lucrarea va fi monitorizată foarte atent și mobilizarea, să ne asigurăm că vom cheltui acești bani până la sfârșitul anului”, a spus ministrul.

El a menționat că antreprenorul este mobilizat.

„Noi îi asigurăm fondurile astfel încât să continue lucrările și să le finalizeze în termen. E vorba de iunie-iulie anul viitor”, a spus Cuc.

 


Intră acum și în grupul de