Doi actori noi la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

Trupa de actori ai Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava s-a îmbogățit cu doi membri, astfel încât, în prezent, tânăra echipă este formată din zece actori.

Directorul general adjunct al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, Alina Mihăescu, a precizat că în urma concursului organizat în luna august au fost ocupate două posturi vacante, unul de actor gradul I, ocupat acum de Răzvan Bănuț și altul de actor gradrul II, adjudecat de Horia Andrei Butnaru.

„Amândoi au 27 de ani, Răzvan Bănuț e din Zalău, a terminat facultatea la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a fost deja angajat și a colaborat cu alte teatre din țară, a fost angajat la Piatra Neamț, la Opera Națională din Iași, la Teatrul de Stat din Deva, la Petroșani, la Constanța, la Bacău. Horia Andrei Butnaru este sucevean, a jucat în „Zadarnicele chinuri ale dragostei” și în spectacolul „Un playboy de peste deal”. De asemenea, Horia Butnaru este cunoscut publicului sucevean ca organizator și președinte al Festivalului Naţional de Teatru <<Magic Fest>>”, a spus Alina Mihăescu.

Alina Mihăescu

Ea a menționat că cei doi actori noi se alătură celorlalți opt tineri pe care publicul sucevean îi cunoaște deja, respectiv Delu Lucaci, Clara Popadiuc, Diana Lazăr, Cristina Florea, Cătălin Ștefan Mîndru, Cosmin Panaite, Sergiu Moraru și Bogdan Amurăriței.

 


Intră acum și în grupul de