Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava organizează, joi și vineri, a treia sesiune de admitere din acest an


Intră acum și în grupul de

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava organizează cea de-a treia sesiune de admitere din acest an, pentru locurile rămase neocupate din cadrul celor zece facultăți.

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava a anunțat că va organiza o nouă sesiune de admitere la programele de studii de licență, master, doctorat și conversie profesională, pentru românii de pretutindeni și pentru programele cu dublă diplomă (încheiate cu Republica Moldova, Ucraina și Spania).

Potrivit unui anunț postat pe site-ul instituției, înscrierile, probele de concurs și înmatriculările se vor desfăşura în zilele de joi și vineri, 28-29 septembrie a.c., urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 29 septembrie.

Precizăm că după încheierea celor două sesiuni de admitere organizate în lunile iulie și septembrie peste 3.500 de candidați s-au înmatriculat la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava. Anul trecut, la USV, s-au înmatriculat circa 3.200 de studenţi.

În acest an, Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava a scos la concurs, pentru cele zece facultăți 1.715 locuri bugetate și 2.350 de locuri cu taxă pentru programele de licență și masterat, cursuri de zi, precum și 580 de locuri la studiile universitare de licenţă forma de învăţământ la distanţă (ID).

Totodată, USV a promovat, la doctorat, 35 de locuri fără taxă și 94 de locuri cu taxă, dar şi 410 locuri, cu taxă, pentru programele de conversie profesională şi 1.300 de locuri pentru programele de formare continuă.

Informații complete despre locurile rămase disponibile pentru cea de-a treia sesiune de admitere pot fi obţinute consultând pagina www.admitere.usv.ro.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de