Doi suceveni, Constantin Lucuțar și Mihai Cervinschi, vor pedala 1000 de kilometri în 48 de ore cu gândul la copiii născuți prematur. Acțiunea este asociată cu campania de strângere de fonduri dedicată copiilor născuți prematur


Intră acum și în grupul de

Doi suceveni, Constantin Lucuțar și Mihai Cervinschi vor pleca, vineri dimineața din Suceava pe un traseu de 1000 de kilometri care ar urma să fie parcurs pe biciclete în 48 de ore, iar această performanță va fi asociată cu campania de foundraising „Un gest pentru o viață”, dedicată copiilor născuți prematur lansată de Asociația „Salvați Copiii”.

Președintele Asociației „Salvați Copiii” Suceava, Camelia Iordache, a anunțat joi seara că cei doi sportivi care au fost alaturi de asociație și la Maratonul Cetății Suceava, vor pleca la ora 10.00 fix de pe platoul Casei Culturii din Suceava.

Pe parcursul celor 1.000 km ei vor promova campania, SMS la 8844 cu textul SALVEZ.

Cei doi vor pedala 1000 de kilometri în 48 de ore pe traseul Suceava – Bacău – Onești – Braşov – Sibiu – Mediaș -Turda – Cluj – Dej – Bistrița – Câmpulung Moldovenesc – Suceava.

„Prin aventura asta a noastră vrem să îi ajutăm pe cei mai mici dintre copii – copiii născuți prematur. Astfel, dacă vreți să susțineți demersul nostru vă rugăm să donați orice sumă pentru proiectul ”Fiecare copil conteaza” derulată de Salvați Copiii România, care își propune să strângă fonduri pentru dotarea maternităților cu echipamente medicale necesare supraviețuirii copiilor născuți prematur”, precizează Constantin Lucuțar .


Intră acum și în grupul de