Elevi ai Centrului Școlar de Educație Incluzivă Sf. Andrei Gura Humorului au descoperit jocuri specifice din patru țări europene


Intră acum și în grupul de

Anul acesta Erasmus  sarbatoreste 30 de ani de programe europene și 20 de ani de programe europene în educație, formare și tineret în România.  Cu prilejul acestei ocazii, elevii de la CSEI Sf. Andrei Gura Humorului au avut oportunitatea  de a descoperi sporturile specifice a patru țări din Europa.

Reprezentativ pentru Anglia a avut loc un meci de fotbal intre clasele a 9a, specific Frantei jocul – Pétanque si Judo, reprezentat de un grup de copii, clasele 5-8, pentru Spania – cursa de biciclete, elevii claselor I – IV si Romania a fost reprezetata prin jocul stafetei si circuite, clasele 5-8, se arata intr-un comunicat de presa.

Cu ajutorul domnului director, Ciocoiu Mihail si al profesorilor de sport din scoala,  copii au invatat valorile oferite din practicarea oricarui sport .

Activitatea s-a desfășurat atat pe terenul de fotbal cat si in sala de sport, iar la sfarsitul zilei elevii au primit placinte traditionale si diplome.

Alături de copii a lucrat și un grup de cadre didactice de la CSEI Sf. Andrei: Dana Mihaila, Iordache Anca, Ingrid Chelariu, Neagoe George, Simeria Maria, Baciu Elena, Catalina Poclitaru, Isabella Istrate

Activitatea și-a atins scopurile propuse, reușind să contribuie la dezvoltarea cunoștințelor copiilor pe plan cultural specific fiecărei țări, se menționează în comunicat.

 

 


Intră acum și în grupul de