Acasă Social Acțiune a polițiștilor suceveni pentru combaterea vitezei execesive sau depășiri neregulamentare pe...

Acțiune a polițiștilor suceveni pentru combaterea vitezei execesive sau depășiri neregulamentare pe drumul DN 2 E unde, în urmă cu o săptămână, s-a produs un accident cu șase morți


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava a organizat, vineri,  o acţiune DN 2E, între localitățile Spătărești – Păltinoasa pentru prevenirea și combaterii vitezei excesive și neadaptate la condițiile de drum.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în timpul acţiunii au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 41.915 lei, din care 35 față de conducătorii auto care au încălcat regimul legal de viteză.

Au fost reţinute 8 permise de conducere, din care 6 pentru viteză și 2 pentru depășire neregulamentară.

De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare  şi au fost ridicate 2 seturi de  plăcuțe de înmatriculare.

În umra acţiunii desfăşurate şi prezenţei echipajelor în teren nu au fost înregistrate pe perioada acestui week-end evenimente rutiere pe acest segment de drum, notează sursa citată.

Poliția Suceava menționează că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, obiectivul fiind responsabilizarea participanţilor la trafic şi impunerea unei conduite preventive.



În urmă cu o săptămână, pe DN 2 E, s-a produs un accident rutier în urma căruia au murit șase persoane, din care doi copii, după ce un autoturism ce circula cu viteză și a pătruns pe contrasens a lovit un altul ce circula regulamentar.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version