Doi candidaţi înscrişi la concursul pentru ocuparea posturilor de director medical şi director financiar contabil din cadrul Spitalului Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Doi candidaţi s-au înscris la concursurile pentru ocuparea posturilor de director medical şi director financiar contabil din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni, cele două concursuri urmând să fie organizate în datele de 1 şi 2 noiembrie 2017.

Managerul Spitalului municipal Fălticeni, medicul Vlad Alexandru Morariu, a declarat, luni, pentru NewsBucovina că pentru concursul de ocupare a postului de director medical s-a înscris un singur candidat, respectiv medicul Dorin Vâlceanu, care ocupă în prezent această funcţie, iar la concursul pentru ocuparea postului de director financiar contabil s-a înscris Rodica Lia Munteanu, actualul deţinător al funcţiei.

Morariu a spus că examenele pentru cele două posturi constau în susţinerea unui test-grilă pentru verificarea cunoştinţelor din legislaţia specifică, susţinerea proiectului pe o temă din domeniul de activitate al postului şi a unui interviu de selecţie.

Data limită de înscriere pentru concursul de ocupare a postului de director medical şi a celui director financiar contabil a fost 23 octombrie 2017, iar rezultatul selecţiei dosarelor candidaţilor înscrişi urmează să fie afişat în data de 25 octombrie.

Probele din cadrul concursului vor fi susţinute în data de 1 noiembrie pentru postul de director medical şi în data de 2 noiembrie pentru postul de director financiar contabil.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de