Acasă Social Doi candidaţi înscrişi la concursul pentru ocuparea posturilor de director medical şi...

Doi candidaţi înscrişi la concursul pentru ocuparea posturilor de director medical şi director financiar contabil din cadrul Spitalului Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Doi candidaţi s-au înscris la concursurile pentru ocuparea posturilor de director medical şi director financiar contabil din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni, cele două concursuri urmând să fie organizate în datele de 1 şi 2 noiembrie 2017.

Managerul Spitalului municipal Fălticeni, medicul Vlad Alexandru Morariu, a declarat, luni, pentru NewsBucovina că pentru concursul de ocupare a postului de director medical s-a înscris un singur candidat, respectiv medicul Dorin Vâlceanu, care ocupă în prezent această funcţie, iar la concursul pentru ocuparea postului de director financiar contabil s-a înscris Rodica Lia Munteanu, actualul deţinător al funcţiei.

Morariu a spus că examenele pentru cele două posturi constau în susţinerea unui test-grilă pentru verificarea cunoştinţelor din legislaţia specifică, susţinerea proiectului pe o temă din domeniul de activitate al postului şi a unui interviu de selecţie.

Data limită de înscriere pentru concursul de ocupare a postului de director medical şi a celui director financiar contabil a fost 23 octombrie 2017, iar rezultatul selecţiei dosarelor candidaţilor înscrişi urmează să fie afişat în data de 25 octombrie.

Probele din cadrul concursului vor fi susţinute în data de 1 noiembrie pentru postul de director medical şi în data de 2 noiembrie pentru postul de director financiar contabil.



(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version