Țigări de contrabandă de peste 180.000 de lei, abandonate lângă gardul unei locuințe nelocuite din Lupcina


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni fac cercetări pentru depistarea persoanelor care au introdus în țară țigări de contrabandă de peste 180.000 de lei care au fost găsite abandonate lângă gardul unei locuințe nelocuite din Lupcina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, polițiștii de frontieră din Brodina au observat, miercuri, în apropierea frontierei cu Ucraina mai multe colete abandonate.

Coletele voluminoase ce conțineau țigări de contrabandă erau abandonate lângă gardul unui imobil nelocuit din localitatea Lupcina.

Coletele au fost transportate la sediul poliţiei de frontieră, unde au fost invetariate 15.410 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 180.297 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare polițiștii de frontieră desfășoară activități în vederea documentării întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de