Doi tineri de 19 ani au fost răniţi uşor în urma unui accident rutier produs pe DJ 208 A în comuna Udeşti. O autoutilitară aflată în depăşirea unei coloane de maşini a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de unul dintre cei doi tineri.


Intră acum și în grupul de

Doi tineri de 19 ani au fost răniţi uşor în urma unui accident rutier produs vineri seara, în comuna suceveană Udeşti, după ce o autoutilitară condusă de un botăşănean, care efectua o manevră de depăşire a unei coloane de maşini, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul în care se aflau cei doi tineri.

Potrivit IPJ Suceava, un bărbat de 52 de ani, din judeţul Botoşani, conducea vineri seara, o autoutilitară pe DJ 208A, în comuna Udeşti, iar la un moment dat a efectuat manevra de depăşire a unei coloane de autovehicule, încălcând marcajul longitudinal continuu simplu, care separă sensurile de mers, şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un localnic de 19 ani.

Sursa citată precizează că în urma impactului conducătorul auto în vârstă de 19 ani, cât şi pasagerul din autoturismul condus de acesta, tot în vârstă de 19 ani, au fost răniţi uşor.

“Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, menţionează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de