Viceprimarul Lucian Harșovschi, îngrijorat că banii promiși de Guvern pentru lucrările de termoficare n-au venit


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, marți, că municipalitatea încă nu a încasat de la Guvern banii promiși pentru lucrările de termoficare și că nici cei de la PSD nu au avut vreo reacție ca urmare a solicitării lui de a sprijini eforturile municipalității în așa fel încât să fie alocate cele 3,5 milioane de lei.

„Am făcut un apel săptămâna trecută către cei de la PSD, care până la urmă sunt la guvernare, să se implice și să ne ajute, să vină în folosul sucevenilor. Din nefericire nu am primit niciun răspuns, nici măcar o reacție, așa cum eram obișnuiți, cu conferințe de presă în care să ni se explice că ceea ce facem noi nu e bine”, a spus viceprimarul Sucevei.

Harșovschi a menționat că ordinul de alocare a sumei de 7 milioane de lei a fost dat în luna iunie, însă în octombrie s-a dat un nou ordin, pentru alocarea a 3,5 milioane de lei, însă Guvernul nu a alocat nici până în prezent banii promişi pentru modernizarea a trei puncte termice, Obcini, Zamca şi Parc.

„Important este că sucevenii nu suferă din cauza acestor lucrări de termoficare, din punct de vedere al confortului din casă, al apei și al căldurii. E drept că mai sunt de readus la starea inițială terenurile”, a precizat Lucian Harșovschi.

 

 


Intră acum și în grupul de