O cafenea din Suceava oferă gratuit micul dejun clienţilor care își petrec seara consumând băuturi alcoolice și lasă la bar cheile de la mașină


Intră acum și în grupul de

O cafenea din centrul municipiului Suceava a decis să-și răsplătească clienții care au grijă de viața lor, a celor dragi, dar și a participanților la trafic, adoptând un comportament preventiv după ce consumă băuturi alcoolice.

 

 

 

 

 

 

Astfel, cei care își petrec seara la cafenea și consumă alcool, pot să lase cheile de la mașină la bar, iar a doua zi, când se întorc să le recupereze, au din partea localului mic dejun și cafea.

Mic dejun și cafea din partea casei pentru șoferii care schimbă mentalități prin exemplul personal. Dacă îți petreci seara în cafenea, la un pahar de vorbă, te invităm să îți lași cheia la bar. Avem noi grijă de mașina ta peste noapte. Dacă vrei, îți chemăm și un taxi. Iar dimineață, când vii după ea, te așteptăm cu cafea și mic dejun din partea noastră.

Cel mai important este gestul tău, care poate schimba comportamente și poate salva vieți. Micul dejun gratuit e felul nostru de a-ți mulțumi.

Ai grijă de tine, de cei dragi ție și de partenerii de trafic!”, se arată pe pagina de Facebook a cafenelei Apropo Cafe.

Postarea a generat, într-un timp foarte scurt, reacții pozitive, fiind făcute sute de distribuiri.


Intră acum și în grupul de