Elevi din clase primare de la Liceul cu Program Sportiv, în vizită la Primăria Suceava. Marian Andronache: A fost cea mai frumoasă „audienţă altfel” de când sunt viceprimar al Sucevei


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, i-a primit, vineri, în biroul său de la primărie, pe elevii din clasa I și clasa a III-a de la Liceul cu Program Sportiv din localitate, în cadrul săptamânii „Școala Altfel”. Școlarii au fost însoţiţi de învăţătoarele lor, conduse de Dana Reziuc.

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, a arătat pe pagina sa că elevii i-au adresat numeroase întrebări, fiind curioși să afle despre noi locuri de joacă, dar și despre locuri de parcare sau parcări etajate.

„Pentru majoritatea copiilor, atât vizita la Primărie, dar mai ales faptul că au avut ocazia să discute cu viceprimarul a reprezentat o adevărată mândrie şi le-a adus o mare bucurie şi emoţie în suflet. Un plus a fost și aspectul că la aceste întrevederi zâmbetele sincere au fost „la putere“, iar copiii au fost bucuroși de vizitarea în premieră a unei atât de importante instituții publice. Vizita lor a fost într-adevăr o activitate… „altfel” o activitate binevenită, care a adus și la un… altfel de dialog cu cei mai tineri cetățeni ai orașului”, a spus Marian Andronache.

Astazi, i-am primit cu drag la primărie ,pe elevii claselor a-I- a si a-III-a de la Liceul cu Program Sportiv Suceava , însoţiţi de doamnele învăţătoare, conduse de doamna Dana Reziuc , in cadrul săptamânii “Școala Altfel”. Pe lângă tradiționalele fotografii comune, copiii mi-au adresat și numeroase întrebări, din cele mai diverse şi neaşteptate domenii.Pentru majoritatea copiilor atât vizita la Primărie dar mai ales faptul că au avut ocazia să discute cu viceprimarul a reprezentat o adevărată mândrie şi le-a adus o mare bucurie şi emoţie în suflet.Un plus a fost și aspectul că la aceste întrevederi zâmbetele sincere au fost „la putere“, copiii au fost bucuroși de vizitarea în premieră a unei atât de importante instituții publice.Vizita lor a fost într-adevăr o activitate… „altfel” o activitate binevenită, care a adus și la un… altfel de dialog cu cei mai tineri cetățeni ai orașului.Ne încarcă pe toți pozitiv entuziasmul și energia copiilor și m-am bucurat foarte mult că au dorit în număr atât de mare să viziteze primăria. Educația copiilor trebuie să ne preocupe în primul rând.Felicit cadrele didactice pentru activitățile pe care le-au derulat în cadrul săptămânii ”Școala Altfel”.A fost cea mai frumoasă „audienţă altfel „de când sunt viceprimar al Sucevei.

Posted by Marian Andronache on Freitag, 10. November 2017

El a mai arătat că s-a bucurat că foarte mulți elevi au dorit să viziteze primăria și a felicitat cadrele didactice pentru activitățile pe care le-au derulat în cadrul săptămânii „Școala Altfel”.

„A fost cea mai frumoasă <<audienţă altfel>> de când sunt viceprimar al Sucevei”, a menționat viceprimarul Marian Andronache.

 


Intră acum și în grupul de