Acasă Social Compania suceveană ASSIST Software, pe locul I în Topul Național al Firmelor...

Compania suceveană ASSIST Software, pe locul I în Topul Național al Firmelor la categoria „Cercetare, Dezvoltare și High Tech”


Intră acum și în grupul de

Compania suceveană ASSIST Software, ce a împlinit în acest an 25 de ani de activitate, se află pe locul I în Topul Național al Firmelor, la categoria „Cercetare, Dezvoltare și High Tech”.

Camera de Comerț și Industrie a României a organizat în data de 9 noiembrie a.c., la Centrul Expozițional Romexpo din București, Gala „Topul Național al Firmelor 2017”, eveniment prin care sunt premiate cele mai performante companii din șapte domenii de activitate respectiv industrie, servicii, comerţ, turism, cercetare-dezvoltare şi high-tech, agricultură, silvicultură şi pescuit şi construcţii.

Astfel, în cadrul Galei „Topul Național al Firmelor 2017”, firma suceveană ASSIST Software a fost premiată cu locul I, la categoria „Cercetare, Dezvoltare și High Tech”.

„Suntem mândri să ne aflăm pe locul 1, în Topul Național al Firmelor, la categoria ”Cercetare, Dezvoltare și High Tech”. Rezultate excelente obținute de echipa ASSIST Software în decursul anului precedent, ne-au adus bucuria de a fi premiați în cadrul Galei ”Topul Național al Firmelor 2017”, organizată pe 9 noiembrie de Camera de Comerț și Industrie a României. Aceasta este încă o realizare importantă pentru echipa noastră și credem că atâta timp cât vom continua să depunem pasiune în ceea ce facem, astfel de vești vor continua să apară. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la această reușită!”, au transmis reprezentanții companiei.



Managerul ASSIST Software, Daniel Tănase, a declarat, marți, pentru NewsBucovina, că această reușită se datorează atât indicatorilor economici ce au stat la baza clasificării companiilor, dar și altor elemente, precum resursa umană care s-a bucurat de atenția și considerația companiei, vârsta medie în firmă fiind de 29 de ani, sau orientarea către piața externă.

„Cifra noastră de afaceri, într-o proporție foarte mare se datorează exportului, contractelor pe care le avem cu piața externă. Asta ne stimulează foarte mult să rămânem competitivi pentru că așa cum știm, cerințele sunt foarte mari pe piața vestică, este un mediu competitiv puternic, iar noi am văzut-o ca un stimulent”, a spus Daniel Tănase.

El a mai arătat că firma pe care o conduce investește foarte mult în pregătirea angajaților, pentru a fi la curent cu toate tehnologiile, și că în continuare se dorește menținerea unui ritm sănătos de creștere.

„Ne gândim să menținem un ritm de creștere atât în privința personalului, numeric și calitativ, dar și la accederea la contracte și mai importante, în special la cele care necesită tehnologii noi, expertiză tehnică în domenii de vârf, aspecte la care, în prezent, noi excelăm. Sperăm, dacă este posibil, pentru că nu suntem singurii pe această piață, la anul să ne regăsim din nou printre cei care sunt considerați cei mai performanți”, a precizat Daniel Tănase, adăugând că în prezent, în cadrul companiei, lucrează peste 130 de persoane.

Totodată, Daniel Tănase a ținut să remarce efortul extraordinar investit de colegul și asociatul Gheorghe David, care în mod special se ocupă de departamentul de dezvoltare software.

„Îi sunt recunoscător colegului meu pentru efortul și determinarea pe care le-a investit în acești ani din urmă în dezvoltarea departamentului”, a conchis Daniel Tănase.

În cadrul Galei de la București, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, a amintit că Topul Topul Național al Firmelor este realizat în funcție de diferiți indicatori, între care cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării capitalului uman și eficiența capitalului angajat.

Potrivit Camerei de Comerț și Industrie a României, ediția a XXIV-a din 2017 a Topului Național al Firmelor a clasat pe primele 10 locuri (1-10) la nivel naţional 12377 companii – operatori economici din diferite sectoare de activitate: peste 4.300 din industrie, peste 3.400 din servicii, circa 2.600 din comerț, 309 din turism, 462 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 633 din agricultură, silvicultură și pescuit și 592 din construcții. Cele 12377 companii însumează un total de cifră de afaceri de aproape 150 mld Euro, un profit din exploatare de circa 12, 5 mld Euro și 1.346.664 de salariați.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version