AJOFM Suceava organizează la sfârșitul acestei luni „Bursa locurilor de muncă pentru persoanele care se vor elibera din detenţie”


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava Suceava a anunțat că la sfârșitul acestei luni va organiza, la sediul instituției, „Bursa locurilor de muncă pentru persoanele care se vor elibera din detenţie”.

Purtătorul de cuvânt al AJOFM Suceava, Anca Capverde,  a precizat, joi, pentru NewsBucovina, că angajatorii suceveni au posibilitatea de a recruta candidați din rândul persoanelor care se vor elibera din detenție, miercuri, 29 noiembrie a.c., de la ora 11.00, la sediul instituției.

Anca Capverde a menționat că abilitățile, calificările, și experiența profesională deținute de candidați sunt pentru construcții, tâmplărie și agricultură, dar candidații pot fi calificați și la locul de muncă.

Angajatorii interesați să participe la această bursă a locurilor de muncă pot completa și trimite formularele de participare atât online, pe pagina de Facebook www.facebook.com/ajofmsuceava/, fie direct la sediul instituției, a mai spus purtătorul de cuvânt al AJOFM Suceava.

 


Intră acum și în grupul de