Inițiativă a consilierilor PSD Suceava: Redeschiderea pasajului subteran din zona Carrefour


Intră acum și în grupul de

Consilierii locali PSD din municipiul Suceava au depus o inițiativă de redeschidere a pasajului subteran din zona Carrefour a anunțat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute, președintele organizației municipale, Dan Ioan Cușnir.

„Avem o inițiativă a consilierilor locali PSD din Suceava, astăzi a fost depusă la departamentele de specialitate. E vorba de redeschiderea pasajului din zona Carrefour”, a declarat Cușnir.

El a spus că Suceava este singura localitate din țară care are un pasaj subteran ce are deasupra o trecere pentru pietoni.

„Sperăm să deschidem acest pasaj. Trebuie igienizat, trebuie făcut un studiu să vedem dacă mai trebuie lucrat la structura de rezistență”, a spus liderul social-democraților suceveni.

El consideră că aceasta poate fi considerată o măsură îmbunătățire a traficului.

„Elimini o trecere pentru pietoni și lumea trece printr-un pasaj care a funcționat foarte bine în vremea comuniștilor când acolo treau mii de oameni în fiecare zi”, a spus Cușnir.

El a arătat că acest pasaj nu poate fi comparat cu pasajul pe sub podul de peste râul Suceava, care nu este folosit de nimeni și care e un experiment făcut pe răbdarea și pe banii sucevenilor.

„E un pasaj urât. Când faci un pasaj urât pentru locuitorii orașului tău înseamnă că nu-i respecți, că nu-ți pasă de ei”, a spus Cușnir.


Intră acum și în grupul de