Un bărbat din Volovăț, arestat, pentru trafic de droguri. La locuința lui au fost găsite 2,3 kg de cannabis

Un bărbat din Volovăț a fost arestat preventiv și este cercetat pentru trafic de droguri în formă continuată.

Potrivit Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Serviciul Teritorial Suceava Constantin Teodorescu a deținut în locuința sa cantitatea de aproximativ 2300 grame de cannabis,  cu scopul de a o oferi spre vânzare.

În cursul zilei de 23 decembrie, acesta a fost depistat  în trafic,  de către organele de poliție, având asupra sa 1024,1 grame, din cele menționate anterior, cantitate  pe care urma să o comercializeze.

Ulterior  a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa lui Teodorescu din comuna Volovăţ de către  procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Serviciul Teritorial Suceava împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul B.C.C.O. Suceava, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de aproximativ 1300 grame de fragmente vegetale, ce prezintă caracteristicile plantei de cannabis precum și sumele de 12.000 de lei, 3060 euro şi 40 de lire sterline.

Tribunalul Suceava  a dispus în 24 decembrie arestarea celui menționat pentru o perioadă  de 30 de zile.

DIICOT Suceava precizează că în acest caz suportul de specialitate a fost asigurat de  Directia de Operațiuni Speciale, iar la acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale –I.P.J. Bacău.