55 de sancţiuni contravenţionale aplicate de jandarmii suceveni în minivacanța de Crăciun


Intră acum și în grupul de

Jandarmii suceveni au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale în minivacanța de Crăciun, cele mai multe fiind pentru fapte de tulburare a ordinii publice.

FOTO: http://obiectivbr.ro

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, în perioada 22-27 decembrie a.c. jandarmii au desfăşurat misiuni de asigurare şi de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, atât independent, cât şi în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

De asemenea, au fost asigurate măsurile de ordine publică pentru buna desfăşurare a spectacolelor şi festivalurilor de datini şi obiceiuri organizate în mai multe localităţi din judeţ.

„În această perioadă, au fost aplicate un număr de 55 de sancţiuni contravenţionale, în special pentru fapte de tulburare a ordinii publice și au fost constatate 4 infracţiuni (1 – efectuarea de operațiuni pirotehnice fără drept, 1-loviri și alte violențe, 1- contrabandă, 1- deţinere de droguri de risc pentru consumul propriu)”, a precizat sursa citată.

Totodată, jandarmii montani şi-au desfăşurat activităţile în zonele cu densitate mare de unităţi de cazare, în zonele de agrement şi în cele cu afluenţă considerabilă de turişti şi pe traseele turistice.

„Nu au fost înregistrate situaţii care să impună intervenţia jandarmilor montani pentru salvarea şi evacuarea persoanelor aflate în dificultate”, a mai arătat Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava.

 


Intră acum și în grupul de