17 șoferi lăsați fără permise, în urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere generate de viteza excesivă


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Suceava și formaţiunile de profil din  cadrul polițiilor municipale și orășenești au acţionat în perioada 23 – 26 decembrie a.c. pe drumurile naţionale, europene şi judeţene pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Poliția Județeană Suceava a informat că au fost organizate acţiuni pe diverse segmente de drum pentru depistarea şoferilor care depăşesc regimul legal de viteză, fiind aplicate 187 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 76.125 lei.

„Cele mai multe sancţiuni, 131, au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost reţinute 17 permise de conducere, dintre care 12 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 5 pentru alte abateri. În cadrul acţiunilor, au fost retrase şi două certificate de înmatriculare pentru lipsa Inspecţiei Tehnice Periodice, lipsă R.C.A sau aplicarea de folii neomologate”, a menționat IPJ Suceava.

În cursul zilei de marți, 26 decembrie, un bărbat din județul Iași a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza satului Roșiori, cu viteza de 115 km/h, pe un sector de drum cu limită de 60 km/h.

De asemenea, în aceeași zi, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Fălticeni, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, pe raza localitatea Băişeşti, cu viteza de 103 km/h, în localitate.

Polițiștii atrag atenția că astfel de acţiuni cu efective sporite vor fi organizate şi în continuare pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe şoselele judeţului.

 


Intră acum și în grupul de