Șofer prins conducând cu 124 km/h în localitate, la Ilișești, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au aplicat în minivacanța de Revelion peste 240 de sancțiuni contravenționale în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere generate de viteza excesivă. Printre cei sancționați s-a aflat și un tânăr șofer care a fost depistat conducând cu 124 km/h în localitate, la Ilișești.

Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii Serviciului Rutier și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au acţionat în perioada 30.12.2017 – 02.01.2018, pe drumurile naţionale, europene şi judeţene pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Astfel, au fost organizate acţiuni pe diverse segmente de drum pentru depistarea şoferilor care depăşesc regimul legal de viteză.

„În total, în cadrul acţiunii, au fost aplicate 243 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 114.262 lei şi au fost constatate 3 infracţiuni.

Au fost reţinute 16 permise de conducere, dintre care 11 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 5 pentru alte abateri.

În cadrul acţiunilor, au fost retrase şi 3 certificate de înmatriculare pentru lipsa Inspecţiei Tehnice Periodice, lipsă R.C.A sau aplicarea de folii neomologate”, a precizat Poliția Suceava.

Sâmbătă, 30 decembrie 2017, un tânăr de 27 de ani, din comuna Frumosu, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Ilișești, cu viteza de 124 km/h.

De asemenea, duminică, 31 decembrie, un bărbat de 34 de ani, din  județul Ilfov, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în localitatea Dărmănești cu viteza de 106 km/h.

Polițiștii atrag atenția că astfel de acţiuni cu efective sporite vor fi organizate şi în continuare pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe şoselele judeţului.

 

 


Intră acum și în grupul de