Sucevean prins de radar în timp ce conducea, pe DN 17, în localitate, cu viteza de 127 km/h

Un bărbat de 49 de ani, din municipiul Suceava, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitate, cu viteza de 127 km/h, pe un sector de drum cu viteza legală de 50 km/h. El a fost prins în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere generate de viteza excesivă.

IPJ Suceava a precizat că poliţiştii Serviciului Rutier și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au acţionat, în perioada 05 – 07.01.2018,  pe drumurile naţionale, europene şi judeţene pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Astfel, au fost organizate acţiuni pe diverse segmente de drum pentru depistarea şoferilor care depăşesc regimul legal de viteză.

„În total, în cadrul acţiunii, au fost aplicate 405 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 190.913 lei. Au fost reţinute 23 permise de conducere, dintre care 11 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 12 pentru alte abateri.  De asemenea, au fost retrase şi 10 certificate de înmatriculare pentru lipsa Inspecţiei Tehnice Periodice, lipsă R.C.A sau aplicarea de folii neomologate.”, a menționat sursa citată.

Polițiștii suceveni atrag atenția că astfel de acţiuni cu efective sporite vor fi organizate şi în continuare pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe şoselele judeţului.

 

loading...