Amenzi de aproape 30.000 de lei date de polițiștii suceveni în cadrul unei acțiuni cu radare în cascadă, pe DN 17, între Suceava și Bistrița


Intră acum și în grupul de

Polițiștii rutieri suceveni au dat amenzi de aproape 30.000 de lei, într-o singură zi, în cadrul unei acțiuni cu radare în cascadă, pe DN 17, între Suceava și Bistrița.

Potrivit IPJ Suceava, luni, 8 ianuarie a.c., Serviciul Rutier Suceava împreună cu celelalte formaţiuni rutiere au organizat şi desfăşurat o acţiune preventiv-reactivă, cu aparatele radar dispuse în sistem „cascadă” pe DN 17, pe traseul Suceava – Gura Humorului – Frasin – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Poiana Stampei – Bistrița, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate.

Astfel, s-au aplicat 73 sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 29.330 lei, dintre care cele mai multe – 47-  pentru încălcarea regimului legal de viteză.

„S-au reţinut 7 permise de conducere, din care 3 pentru viteză și 4 pentru depășire neregulamentară. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare”, a precizat Poliția Suceava.

În cadrul acțiunii, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava, a fost depistat de polițiști și înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Frasin, cu viteza de 101 km/h.

 

 


Intră acum și în grupul de