Un bărbat a fost trimis în judecată după ce a lovit cu pumnul în față un polițist din Vatra Dornei care intervenise să aplaneze un scandal într-un restaurant


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii din Vatra Dornei pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice după ce a făcut scandal într-un restaurant din Vatra Dornei și l-a lovit cu pumnul în față pe polițistul care a intervenit să aplaneze conflictul.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2017,  în jurul orelor 00:41, Robert-Andrei Parfene l-a lovit cu pumnul în zona feţei un agent şef adjunct de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Polițistul a fost solicitat la un restaurant  din Vatra Dornei de agentul de pază din local, iar în urma acestei agresiuni agentul de poliţie a suferit leziuni care au necesitat un număr de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare conform concluziilor Raportului de constatare medico-legală.

Ancheta a stabilit că pe parcursul intervenţiei la acel eveniment Parfene l-a şi tras pe poliţist de mâneca stângă a uniformei de poliţie, iar fermoarul hainei s-a rupt în zona umărului stâng ca urmare a acestei acţiuni.

Procurorii menționează că Parfene a provocat un scandal în incinta restaurantului respectiv și a tulburat ordinea şi liniştea publică în acele împrejurări prin violenţele comise împotriva agentului şef adjunct de poliţie care a intervenit la faţa locului.

Parfene a fost trimis în judecată fiind sub control judiciar, iar cauza va fi judecată de Judecătoria Vatra Dornei.

 


Intră acum și în grupul de