Bătrân din Vatra Moldoviței, mort într-un incendiu care i-a cuprins casa. Focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică cu improvizații


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Vatra Moldoviței, a murit în urma unui incendiu care i-a cuprins casa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, incendiul a izbucnit joi, în jurul orei 13, la fața locului intervenind militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vatra Moldoviței, cu două autospeciale și o ambulanță SMURD.

Găleată a precizat că la sosirea echipajelor incendiul se manifesta în interiorul dormitorului, cu degajări mari de fum, și exista pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuință și la anexele gospodărești.

„Din nefericire, în interiorul camerei incendiate, militarii au găsit trupul neînsuflețit al proprietarului, un bărbat în vârstă de 75 de ani”, a menționat slt. Alin Găleată.

El a mai arătat că în urma incendiului au ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile și alte bunuri.

Pompierii au dat drept cauză probabilă de izbucnire a flăcărilor un scurtcircuit produs la instalația electrică cu improvizații.

Incendiul a fost lichidat după circa două ore, iar pompierii au salvat casa de locuit și anexele gospodărești.


Intră acum și în grupul de