Patru tineri suceveni fără permis de conducere depistaţi de poliţişti la volan. Unul a luat-o la fugă după ce a fost oprit în trafic, dar a fost prins după ce a alergat câteva sute de metri pe străzi din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Patru tineri suceveni fără permis de conducere au fost depistaţi la volanul unor autovehicule în week-end, iar unul dintre ei a încercat să fugă, dar a fost prins.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, vineri dimineaţa, în timp ce acționa pe raza municipiului Fălticeni, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, ocazie cu care, conducătorul auto a oprit pe partea dreaptă a străzii, a coborât de la volan și a fugit.

Tânărul, de 19 ani din Fălticeni, a fost urmărit și prins după circa 300 m.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

El este cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, iar pentru că nu deținea asigurare obligatorie a autoturismului (RCA), polițiștii au dispus reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțele de înmatriculare ale vehiculului.

Vineri seara, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Milişăuţi, a oprit pentru control pe DN 2H, din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 23 de ani din comuna Grăniceşti, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru infracțiuni la regimul rutier.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Sâmbătă seara  un echipaj din cadrul Poliției orașului Dolhasca, a oprit pentru control, pe un drum sătesc din satul Gulia, autoturismul fără plăcuțe cu număr de înmatriculare condus de un localnic de 32 de ani, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul este neînmatriculat, iar bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Şi în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Duminică dimineaţa, o patrulă din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, a oprit pentru control pe DJ 177C, din comuna Valea Moldovei, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Şi acest tânăr este cercetat penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.(N.B.)


Intră acum și în grupul de