Femeie amendată cu 5.000 de lei după ce polițiștii de frontieră din Vama Siret au descoperit 200 de pachete de țigări în rezervorul autoturismului


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 39 de ani s-a ales cu o amendă în valoare de 5.000 lei după ce polițiștii de frontieră din Vama Siret au descoperit 200 de pachete de țigări în rezervorul autoturismului pe care îl conducea.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că marți, 20 februarie a.c., în jurul orei 00.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, Irina C., în vârstă de 39 de ani, conducând un autoturism marca Fiat.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor.

Comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan a menționat că fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în rezervorul autoturismului, cantitatea de 200 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

„Ţigările în valoare de 270 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei”, a mai ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava. (M.T.)


Intră acum și în grupul de