Lemn de foc confiscat la Vicovu de Jos după ce un șofer din Putna a făcut două transporturi folosind același aviz de însoțire a mărfii

Un șofer din Putna care transporta lemn de foc  a fost depistat de polițiști în Vicovu de Jos că a efectuat două transporturi folosind același aviz de însoțire.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, vineri după amiaza, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control, pe raza comunei Vicovu de Jos, autoutilitara condusă de un bărbat de 41 de ani, din comuna Putna, care transporta material lemnos și care a prezentat pentru control, un aviz de însoțire emis la data de 02.03.2018, ora 11.20.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la legalitatea transportului de material lemnos, la data și ora la care a fost emis avizul, conducătorul auto fiind observat în trafic în timp ce efectua un alt transport de material lemnos pe raza comunei Vicovu de Jos, polițiștii au efectuat cercetări, stabilind faptul că bărbatul a efectuat două transporturi de material lemnos, folosind același aviz de însoțire.

În acest caz, s-a solicitat sprijinul specialiștilor Ocolului Silvic Marginea, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, bărbatul transporta ilegal, cantitatea de 1,6 m.c. lemn de foc de esență fag.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 262 lei, a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.

 

loading...