Cinci elevi suceveni s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de Istorie


Intră acum și în grupul de

Un elev de gimnaziu şi patru liceeni s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de Istorie, care se va desfăşura la Alba-Iulia, în perioada 2-4 aprilie 2018.

Potrivit ISJ Suceava, în urma desfăşurării etapei judeţene a Olimpiadei de Istorie în data de 17martie 2018, la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Suceava, la care au participat 104 elevi din judeţul Suceava, cinci elevi vor face parte din lotul olimpic judeţean ce va reprezenta judeţul la etapa naţională a acestei olimpiade.

Astfel, elevii calificaţi la Olimpiada Naţională de Istorie sunt: Cosmin Ţugui, clasa a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu”Rădăuţi, prof îndrumător Nadia Maleş, Lavinia Christiana Vultur, clasa a IX-a, de la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni, prof. îndrumător Anişor Vasiliu, Ana Maria Loluţă, clasa a X-a, de la acelaşi colegiu, prof.îndrumător Irina Zaharia, Alin Valentin Mocanu, clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional Militar “Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, prof. îndrumător Bogdan Tanasă şi elevul Cosmin Ionuţ Brumă, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, profesor îndrumător Bogdan Dranca.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de