„Ziua Porţilor Deschise”, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava


Intră acum și în grupul de

Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava organizează miercuri, 28 martie a.c., la sediul instituției, dar și la detaşamentele de jandarmi din Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei „Ziua Porţilor Deschise”.

Sublocotenentul Nicoleta Andronic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, a precizat că manifestarea se înscrie în Programul „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

„Între orele 09.00-14.00, elevii vor putea vizita spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea jandarmii suceveni, familiarizându-se cu activitatea acestora, tehnica auto, materialele din dotarea posturilor montane de jandarmi şi a structurilor de intervenţie ale inspectoratului”, a spus Nicoleta Andronic.

Ea a menționat că profesorii din municipiul Suceava şi localităţile învecinate care doresc să participe cu elevii la „Ziua Porţilor Deschise” se pot adresa, până la data de 27 martie 2017, Compartimentului Informare şi Relaţii Publice, la telefon 0230/522998, interior 24408 sau prin e-mail – [email protected].

În ceea ce priveşte instituţiile de învăţământ din zonele Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, cadrele didactice se pot adresa subunităţilor de jandarmi din aceste localităţi.

 


Intră acum și în grupul de