Acasă Social Regim preferențial pentru beneficiarii programului „Rabla” la Suceava. Aceștia vor putea să-și...

Regim preferențial pentru beneficiarii programului „Rabla” la Suceava. Aceștia vor putea să-și radieze mașinile din circulație fără să se mai programeze


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunțat, joi, că beneficiarii programului „Rabla” vor putea să-și radieze mașinile din circulație fără să se mai programeze pentru a putea să se încadreze în termenele prevăzute de procedura acestui program.

Adomnicăi a spus că în 15 martie a demarat rogramul „Rabla” care presupune o procedură cu trei etape, prima fiind cea de înscriere la un producător autorizat, iar a doua etapă presupune radierea din circulație și predarea unui colector autorizat a mașinii vechi.

„Această radiere presupune un termen de maxim 20 de zile pentru efecturarea operațiunii. În prezent, prima zi liberă pentru programarea on-line în vederea radierii la Serviciul de Înmatriculări Vehicule și Permise Auto este 23 aprilie. Evident că nu se pot încadra în termenul de radiere”, a spus prefectul.

Ea a adăugat că metoda pe care a stabilit-o este ca acei beneficiari ai programului „Rabla” împreună cu nota de înscriere care a fost eliberată de producătorul validat să se prezinte la ghișeul de radieri și radierea va fi efectuată pe loc „cu titlu de excepție”.

„Dovada că este beneficiar al programului „Rabla” se face cu nota de înscriere, iar cu dosarul complet beneficiază de radiere pe loc pentru a finaliza procedura în vederea achiziționării automobilului nou”, a mai declarat Adomnicăi.(T.B.)



 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version