O firmă suceveană investigată de Consiliul Concurenței pentru tarife excesive practicate la lucrări de conectare la rețeaua de gaze naturale. DIICOT a furnizat informațiile care au dus la declanșarea investigației


Intră acum și în grupul de

Directorul general al Consiliului Concurenței, Daniela Victoria Bădilă, a declarat, miercuri, la Suceava, că Autoritatea de Concurență a declanșat o nouă investigație în ceea ce privește lucrările de infrastructură pentru transportul gazelor naturale și a lucrărilor conexe.

Ea a spus că este vorba de licitații organizate de SNTGN Transgaz în anul 2011 pentru atribuirea unor contracte de lucrări de construcții și reabilitare de conducte pentru transportul gazelor naturale și a echipamentelor aferente și se suspectează că s-a împărțit 11 licitații de construire de conducte de gaze naturale între 14 ofertanți, iar informațiile care au stat la baza declanșării investigațiilor au fost furnizate de DIICOT.

În cazul județului Suceava în investigație este firma Instcom SA.

„Este vorba de lucrări de conectare la rețeaua de transport gaze naturale și de servicii auxiliare acestor contectări”, a spus Bădilă.

Ea a adăugat că sunt suspiciuni privind tarife excesive.

„Avem suspiciunea că acolo tarifele pot fi excesive, peste nivelul normal”, a declarat directorul general.

Bădilă a spus că este o analiză în derulare, iar deocamdată nu există concluzii.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de