Acasă Social Deputatul Emil Havrici: Lemnul de foc trebuie să ajungă la populație dar...

Deputatul Emil Havrici: Lemnul de foc trebuie să ajungă la populație dar și agenții economici au mare nevoie de o gură de oxigen pentru a-și desfășura activitatea


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Emil Havrici a declarat la finele ședinței pe care responsabili din cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor au avut-o la Suceava cu șefii Direcțiilor Silvice din județele din Moldova că una dintre concluziile la care s-a ajuns vizează că ” lemnul de foc trebuie să ajungă cât mai repede la populație dar și că agenții economici au mare nevoie de o gură de oxigen pentru a-și desfășura activitatea”.

La ședința de la Suceava au participat secretarul de stat Ilie Covrig, consilierul ministrului apelor și pădurii, Ciprian Muscă, directorul Direcției Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, șefi direcțiilor silvice din județele Moldovei și șefii de ocoale din aceste structuri.



 

La întâlnirea cu factorii decidenți de la București s-au discutat principalele probleme ale fondului forestier, criza din industria lemnului din România, problemele legate de birocrația excesivă  și modalități prin care se poate modifica strategia privind politica forestieră a României.

”Trebuie reinstalată în totalitate legalitatea în domeniul silviculturii pentru ca toți cei care își desfășoară activitatea în acest segment de activitate să-și recapete demnitatea și să fie mândri că au în mâinile lor destinul pădurilor românești”, a mai spus deputatul PSD de Suceava. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version