Amenzi de peste 442.000 de lei date de polițiștii suceveni, de Florii


Intră acum și în grupul de

Peste 250 de poliţişti suceveni au acţionat zilnic, în perioada 30.03-01.04.2018, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul tuturor localităţilor, precum şi pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale. De asemenea, efective sporite de poliţişti rutieri au acţionat pe drumurile publice pentru asigurarea fluidităţii traficului, dar şi pentru organizarea unor activităţi specifice asociate evenimentelor cultural – religioase.

Potrivit Poliției Județene Suceava, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, s-a acționat cu 245 de patrule proprii și mixte.

„S-a asigurat intervenția la 172 de evenimente, dintre care 126 au fost sesizate prin SNUAU 112. În această perioadă au fost sesizate 86 de infracțiuni, față de 3 persoane dispunându-se măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 3 persoane urmărite la nivel național și internațional”, a precizat IPJ Suceava.

Sursa citată a mai arătat că polițiștii au acționat zilnic cu 11 aparate radar, au reținut 61 de premise de conducere și au retras 21 de ceritificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii suceveni au aplicat 851 sancțiuni contravenționale, cele mai multe (705) fiind aplicate la regimul rutier. Alte 78 de sancțiuni au fost aplicate pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, 56 de sancțiuni pentru încălcarea legislației privind actele de comerț și 12 sancțiuni pentru alte acte normative.

„Valoarea contravențiilor aplicate este de 442.347 lei, fiind confiscate și bunuri în valoare de peste 10.000 lei”, a menționat IPJ Suceava.

Polițiștii suceveni au precizat faptul că nu s-au înregistrat evenimente negative de amploare, cazuri de tulburare gravă a ordinii și liniștii publice sau alte evenimente care să afecteze în mod grav siguranța cetățenilor.

Totodată, polițiștii au transmis că vor acţiona cu efective sporite şi în perioada următoare pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice.


Intră acum și în grupul de