ATOP Suceava vrea ca poliția să actualizeze și să verifice evidențele persoanelor înregistrate la asociațiile de proprietari în vederea stabilirii legalității celor care locuiesc acolo


Intră acum și în grupul de

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Suceava a discutat în ședințele pe comisii de lucru probematica lunii martie, stabilind, între altele, măsuri ce ar trebui luate pentru stabilirea legalității în care locuiesc persoane în diverse imobile din județ.

Astfel, în comisiile de lucru s-a stabilit că este necesară efectuarea, de către poliție, a unor verificări, precum și actualizarea evidențelor privind persoanele  înregistrate la asociațiile de proprietari, în vederea stabilirii legalității persoanelor care locuiesc în acele imobile.

Totodată, ATOP Suceava solicită cetățenilor să facă sesizări la poliție, privind faptele contravenționale sau infracționale, astfel încât forțele de ordine să poată interveni cu operativitate, iar făptuitorii să fie sancționați.

Mai mult, sucevenii pot să depună sesizări și la rubrica Sesizări/Propuneri din cadrul secțiunii ATOP de pe site-ul www.cjsuceava.ro.


Intră acum și în grupul de