Două locuințe din Rădăuți, cuprinse de flăcări. Incendiul a pornit de la o țigară aprinsă


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic ce a izbucnit marți, la primele ore ale dimineții, a afectat două locuințe, corp comun, din municipiul Rădăuți.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți cu trei autospeciale.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la două locuințe, corp comun, cu pericol de propagare la vecinătăți”, a spus slt. Alin Găleată.

El a precizat că la prima locuință au ars bunurile din interiorul unei camere și acoperișul casei pe o suprafață de 120 de metri pătrați, degradându-se pereții celorlalte încăperi.

De asemenea, la cea de-a doua locuință a ars acoperișul pe o suprafață de 60 de metri pătrați și s-a degradat învelitoarea din tablă pe aproximativ 100 de metri pătrați.

„Flăcările au izbucnit din dormitorul primei locuințe, cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător”, a mai arătat Găleată.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul caselor de locuit și imobilele învecinate.

 


Intră acum și în grupul de