Fată de 8 ani din Suceava rănită după ce a fost acroșată de un autoturism ce a ieșit de pe drum după ce șoferul a pierdut controlul volanului


Intră acum și în grupul de

O fetiță de 8 ani din municipiul Suceava a fost rănită ușor după ce a fost acroșată, duminică după amiaza, de un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe șosea.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică după amiaza în jurul orei 16.30, în timp ce conducea autoturismul pe str. 22 Decembrie, din municipiul Suceava, ajuns în intersecția dirijată cu str. Eugen Dobrilă, un localnic de 35 de ani, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a autovehiculului din față, condus de un tânăr de 27 de ani, din aceeași localitate, încadrat pentru efectuarea virajului la stânga, moment în care care, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, acroșând și accidentând ușor o minoră de 8 ani, localnică.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceest caz s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de