Poliția Suceava: Mai mulți șoferi suceveni au fost prinși băuți la volan în prima zi de Paști


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a anunțat, luni, că în prima zi de Paști au fost depistați pe drumurile din județ mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan.

Astfel, duminică dimineața la ora 08.20, un echipaj din cadrul Poliției orașului Salcea, a oprit pentru control pe DN 29, din localitate, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de un tânăr de 18 ani, din municipiul Suceava, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, la ora 10.28, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava, a oprit pentru control pe DN 17, în afara localității Stroiești, autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică seara la ora 23:01, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, a oprit pentru control pe str. Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un localnic de 37 de ani care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Luni dimineața la ora 03:05, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DC 54, din comuna Zvoriștea, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un tânăr de 22 de ani din județul Botoșani, întrucât anterior, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

Cu ocazia audierilor, tânărul a declarat faptul că nu are cunoștință despre tamponare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cauzele au fost deschise dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.(N.B.)


Intră acum și în grupul de